ZAKAR LEMBIK...CEPAT PANCUT...KURANG EREKSI...SAIZ KECIL...SPERMA TAK AKTIF? UCAPKAN SELAMAT TINGGAL KEPADA SEMUA MASALAH TERSEBUT!!!

Terima kasih kerana sudi melawat laman web ini. Sudah pastinya anda ingin mengetahui cara-cara untuk menambah daya seksologi serta mempertingkatkan fungsi alat kelelakian anda atau pun mungkin untuk merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan tenaga batin anda. Semoga informasi di bawah ini dapat memberikan penyelesaian terbaik buat anda.

FAKTOR TERJADINYA LEMAH TENAGA BATIN

Lemah tenaga batin merujuk kepada kurang daya seks, zakar tidak mampu menegang secara normal serta lekas pancut. Terdapat dua faktor berkenaan masalah ini.

Faktor fisikologi
Faktor psikologi

1. FAKTOR FISIKOLOGI

Ramai lelaki yang menderita kerana masalah zahir atau pun disebut sebagai fisiologi. Ini bermakna masalah ini benar-benar berlaku secara fizikal. Zakar menegang akibat dari mekanisma hidrolik di mana darah memasuki salur darah pada zakar dan dikekalkan dalam waktu-waktu yang tertentu, kebiasaannya zakar akan menjadi lembik setelah keluarnya air mani. Namun penderita penyakit ini tidak mampu berereksi (zakar menegang) disebabkan oleh beberapa halangan serta sekatan. Kebanyakannya boleh dirawat.

2. FAKTOR PSIKOLOGI

Faktor psikologi pula adalah di mana zakar gagal bekerja dengan baik yang disebabkan oleh gangguan pemikiran atau perasaan. Walaupun mekanisma hidroliknya adalah normal, tetapi gangguan-gangguan di dalam minda dan jiwanya telah merencatkan proses itu. Kebiasaan pesakit semacam ini menghadapi tekanan luaran yang datangnya dari masalah peribadi, isteri dan kerjaya. Berita baiknya, masalah yang disebabkan oleh faktor ini boleh di atasi dengan kaunseling atau pesakit itu sendiri perlu menyelesaikan masalah luarannya agar psikologinya kembali normal.

FAKTA YANG PERLU ANDA TAHU...
29% Lelaki Di Malaysia Pancut Awal Sewaktu Bersetubuh (Kurang Dari 2 Minit)
70% Isteri Di Malaysia Tidak Dapat Mencapai Kepuasan Orgasme Sewaktu Jimak
65% Isteri Berpura-Pura Orgasme Bagi Memuaskan Hati Suami
20 Minit Diperlukan Untuk Memuaskan Wanita Sedangkan Rata-Rata Lelaki Malaysia Hanya Mampu Bertahan 8 ke 12 Minit Sahaja.

KAITAN PENYAKIT DENGAN KEMEROSOTAN DAYA SYAHWAT

Pengambilan ubat-ubatan yang diberikan oleh doktor untuk pesakit jantung, tekanan darah tinggi dan kencing manis yang di ambil secara berterusan, kebiasaannya boleh mengakibatkan kemerosotan daya seksual lelaki. Disarankan supaya anda berbincang dengan doktor yang bertauliah terlebih dahulu untuk mendapatkan nasihat yang terbaik sebelum mula mengambilnya.

SEBAB UTAMA LEMAH TENAGA BATIN

Kebiasaan masalah lemah tenaga batin adalah kerana masalah aliran darah ke zakar. Ianya akan menyebabkan zakar gagal untuk berereksi secara optimum. Jika tidak dirawat, boleh mendatangkan penyakit yang lebih serius iaitu mati pucuk.
Ianya juga dikaitkan dengan masalah dengan sistem saraf, di mana kawasan utama pada zakar menjadi sangat-sangat sensitif sehingga sentuhan atau geseran yang sedikit pun akan menyebabkan keluarnya air mani. Ini dinamakan pancutan pramatang.
Selain itu kemerosotan libido (nafsu syahwat) juga termasuk dalam kategori lemah tenaga batin. Nafsu seks boleh menjadi berkurangan berpunca dari kebimbangan, perubahan hormon, tekanan, kemurungan dan juga peningkatan usia.

TANDA-TANDA LEMAH TENAGA BATIN

Nafsu syahwat berkurang
Ejakulasi pramatang di mana mampu bertahan sekitar 2 minit sahaja
Hanya dapat mencapai ereksi sewaktu onani sahaja, bukan semasa seks
Kesukaran dalam mencapai ereksi (menegang)
Ketidakupayaan dalam mengekalkan ereksi
Mati pucuk di mana zakar langsung tidak mampu berereksi

PANCUTAN PRAMATANG

Masalah pancutan pramatang (premature ejaculation) merupakan masalah yang sangat biasa bagi lelaki. Ianya pasti akan membuatkan isterinya terkapai-kapai tanpa hala tuju apabila suaminya klimaks terlebih dahulu sebelumnya. Berikut antara beberapa sebab mengapa pancutan pramatang sering terjadi.

Kepala zakar yang amat-amat sensitif terhadap geseran
Kekejangan dalam sistem mekanisma pancutan, menyebabkan keinginan yang terlalu tinggi serta tidak dapat dikawal untuk memuntahkan sperma
Keinginan yang terlalu melampau untuk klimaks
Keberahian yang sangat-sangat tinggi sebelum melakukan seks bersama isteri
Kelenjar seks yang terlalu terangsang semasa berjimak
Menjadi terlalu bernafsu sehingga menyebabkan kelenjar seks dengan pantas mengepam hormon ke saluran darah sehingga mencetuskan klimaks terlalu awal
Tahap hormon seks yang mengawal kesemua sistem seksual daripada keberahian sehinggalah ke pancutan yang tidak seimbang atau terlalu tinggi
Kurang keyakinan untuk bertahan lebih lama

MATI PUCUK

Mati pucuk adalah salah satu penyakit lemah tenaga batin yang serius. Orang lelaki amat takutkan penyakit ini kerana ianya akan membuatkan hubungan suami isteri menjadi dingin dan berantakan. Ramai juga isteri minta diceraikan kerana suaminya mati pucuk. Di bawah ini antara penyebab mati pucuk:
Saluran darah tersumbat
Kecederaan pada kawasan pelvic atau saraf tunjang
Masalah hormon
Obesity atau pun kegemukan
Masalah psikologi seperti kemurungan atau kerisauan
Penggunaan ubat-ubatan yang berterusan akibat penyakit

AWAS!!! LEMAH TENAGA BATIN MENGUNDANG BENCANA RUMAHTANGGA!!!

Keratan akhbar masalah suami isteri
Keratan akhbar mengenai kes-kes seksologi serta krisis rumahtangga di Malaysia

Saban hari kisah-kisah dan kes-kes masalah rumahtangga sering berlaku sama ada mendapat liputan media atau pun tidak. Antaranya disebabkan dari masalah seksologi yang berpunca dari ketidakpuasan isteri bersama suami. Anda boleh mencegah masalah ini daripada berlaku jika anda bertindak sekarang.

FAKTA YANG PERLU ANDA TAHU...
1 Daripada 3 Lelaki Di Malaysia Mengalami Masalah Ejekulasi Pramatang (Cepat Pancut Air Mani Sewaktu Bersetubuh) Di Mana Ketahanannya Hanya Sekitar Beberapa Saat Ke 5 Minit... Manakala Wanita Memerlukan Sekurang-Kurangnya 20 Minit Untuk Mencapai Kepuasan (Orgasme)

RAWATAN UNTUK LEMAH TENAGA BATIN

Rawatan Oral
Terdapat tiga jenis pil yang biasa doktor berikan iaitu Sildenafil Citrate (Viagra), Cialis dan Levitra. Ianya bertindak dengan simulasi secara seksual. Rawatan oral ini mengambil masa antara 20 minit ke satu jam sebelum memulakan persetubuhan dan ianya bergantung kepada jenis ubat. Tempoh keberkesanannya juga berbeza sekitar 3 jam sehingga 36 jam.
Alprostadil
Jenis rawatan ini adalah secara terus iaitu ianya disuntik ke dalam zakar atau dimasukkan ke dalam zakar menggunakan peralatan khusus. Kebiasaan kaedah ini dilakukan sebelum melakukan hubungan seks.
Pam hampagas zakar
Ianya juga dikenali sebagai pam vacum zakar. Sama seperti pam, kaedah ini bertindak dengan menarik atau menyedut darah ke dalam batang zakar yang membolehkan zakar menjadi tegang (berereksi) dan padat. Kebiasaannya di lakukan sebelum melakukan jimak.
Rawatan hormon
Walaupun cara ini tidak popular dan jarang digunakan, namun sebahagian lelaki menggunakan cara ini untuk menyelesaikan masalah seksual mereka. Walaupun begitu, ia bersandarkan kepada punca masalah dan penyebab lain yang diputuskan oleh pakar.
Pembedahan
Kaedah ini agak berat sedikit. Seringkali cara pembedahan zakar dilakukan sebagai langkah yang terakhir, di mana prosedur paling biasa adalah menanam prosthetik yang membabitkan memasukkan batang buatan ke dalam zakar.
Khidmat nasihat
Cara ini amat-amat sesuai jika si pesakit mengalami masalah seksual secara psikologi. Nasihat atau khidmat kaunseling mampu membuatkan pesakit menjadi lebih selesa dan tenang walaupun perlu dilakukan secara berulang-ulang kali, bergantung pada tahap pesakit itu sendiri.
Rawatan berasaskan herba
Rawatan sebegini amat popular kerana ianya mudah dilakukan serta berkesan bagi majoriti orang. Selain meningkatkan keupayaan tenaga batin lelaki, ianya mampu menambah saiz zakar serta menambah keaktifan sel-sel sperma. Kami amat-amat mengesorkan sesiapa sahaja yang ingin merawat, memulih dan ingin memperkasakan kelelakiannya mencuba kaedah ini.

RAWATAN BERASASKAN HERBA

Selamat digunakan
Mempunyai nilai tinggi dalam perubatan
Telah digunakan sejak zaman berzaman
Sangat efektif untuk memulihkan sel, sistem saraf dan saluran darah
Kaedah rawatan secara semulajadi dan alami
Bertepatan dengan fitrah manusia yang berasal dari tanah
Lebih efektif dari rawatan moden, pembedahan atau pun ubat-ubatan farmasi
Tiada bahan kimia dan bebas toksid
Tiada bahan-bahan terlarang seperti dadah
Lebih cepat diserap oleh tubuh badan
Mesra alam
Jangka hayat yang lama

Oleh kerana rawatan sejenis ini lebih efektif berbanding cara rawatan yang lain, kami mencadangkan agar anda mencuba salah satu produk yang terbukti selamat serta amat-amat berkesan untuk memulih, merawat serta meningkatkan kemampuan tenaga batin anda.

MEMPERKENALKAN...BAZOOKA CAPSULES

BAZOOKA RAMUAN TERBAIK LELAKI
BAZOOKA CAPSULES adalah SUPLIMENT TERBAIK yang BERASASKAN HERBA bagi MENINGKATKAN SAIZ ZAKAR dan juga MEMANTAPKAN KEUPAYAAN SEKSOLOGI LELAKI

FAKTA YANG PERLU ANDA TAHU...
88.7% Lelaki Akan Cuba Membesarkan Saiz Zakarnya. Jika Anda Ingin Atau pun Sedang Melakukannya, Bermakna Ada Termasuk Dalam Golongan Yang Mempunyai Sifat Kelelakian Yang Normal.

BAZOOKA PENINGKAT SAIZ DAN KEUPAYAAN ZAKAR

Bazooka direka dalam bentuk pil kapsul dengan formula baru yang terkini berasaskan bahan-bahan herba semulajadi. Sejak tahun 2001, Bazooka Capsules telah membantu jutaan lelaki di seluruh dunia termasuk Malaysia dalam memulihkan keupayaan seks serta meningkatkan saiz senjata sulit mereka.

Bazooka Capsules dihasilkan dan diuji dengan teliti dalam persekitaran makmal yang bersih serta mengikut piawaian antarabangsa. Sesiapa sahaja yang mengalami masalah kelelakian boleh menggunakannya. Majoriti pengguna yang mengamalkan Bazooka Capsules amat-amat berpuas hati dan berbangga dengan prestasi mereka.

Dengan lambakan produk-produk seks berasaskan herba di pasaran, Bazooka tetap menjadi pilihan dan sedang melonjak naik untuk menjadi pilihan nombor 1 dunia. Jika anda mengalami masalah kesihatan seksual atau ingin mempertingkatkannya, Bazooka Capsules adalah pilihan yang tepat untuk anda.


APAKAH BAZOOKA?

Bazooka Capsules telah memenangi anugerah atas kualiti dan keberkesanannya. Ianya direka khas untuk menambah saiz zakar, memaksimumkan prestasi seksual, tahan lebih lama semasa berhubungan seks dan meningkat ereksi zakar ke tahap optimum. Hanya ambil dua pil bazooka setiap hari dengan air bersih yang dimasak.

Bazooka adalah 100% bahan semula jadi untuk mempertingkatkan kejantanan anda, jadi ia adalah sangat selamat digunakan tiada ada kesan sampingan. Tiada bahan kimia, tiada lawatan doktor yang memalukan, tiada pembedahan berbahaya atau peranti regangan.

FAKTA YANG PERLU ANDA TAHU...
67% Wanita Tidak Berpuas Hati Dengan Saiz Zakar Suaminya.
73% Wanita Tidak Merasa Puas Selama Berhubungan Seks Disebabkan Saiz Zakar
75% Wanita Menginginkan Saiz Zakar Yang Panjang, Besar, Tebal Dan Kuat
Walaupun Kebanyakan Wanita Tidak Menyatakannya Secara Lisan, Namun Naluri Kewanitaannya Sememangnya Menginginkan Kepuasan Sama Seperti Lelaki Menginginkan Saiz Payudara Isteri Yang Besar.

BAGAIMANA BAZOOKA MAMPU MENINGKATKAN SAIZ ZAKAR?

Bazooka Capsule bertindak secara perlahan-lahan untuk meningkatkan aliran darah ke seluruh zakar anda. Terdapat dua ruang yang diisi dengan darah yang menyebabkan ereksi. Untuk maklumat lanjut, anda boleh rujuk gambarajah di bawah ini. Saluran dan sistem saraf di dalam zakar diperkembangkan supaya bahan-bahan semula jadi di dalam Bazooka dapat bekerja untuk menolak lebih banyak darah ke dalam zakar anda.

Secara perperingkat, zakar anda beransur-ansur berkembang dan menjadi lebih besar dari saiz asal. Ianya bukan peningkatan saiz ketika ereksi tetapi zakar anda anda akan kelihatan lebih panjang dan besar ketika dalam keadaan lembik. Perkembangan saiz zakar anda akan bermula dari minggu pertama. Anda disyorkan menempah untuk bekalan selama 6 bulan untuk kesan yang terbaik.

BAGAIMANA BAZOOKA CAPSULES BEKERJA

Bagaimana Bazooka bekerja
Pil Bazooka hanya mengandungi bahan-bahan selamat dan semula jadi, yang membantu membesarkan bahagian Corpora Cavernosa di mana kedua-dua tisu silinder di dalam zakar ini yang diisi dengan darah semasa rangsangan yang mewujudkan kekerasan semasa ereksi anda. Proses inilah yang menjadikan zakar anda lebih besar dan lebih kuat daripada apa yang pernah anda bayangkan.

Dengan kata lain, anda bukan sahaja memiliki zakar yang lebih besar dan lebih tebal, malah hubungan seks bersama isteri juga semakin menyeronokkan. Keseronokan seksual bertambah kerana anda boleh bertahan lebih lama dalam setiap pelayaran. Selain itu anda dapat meninggikan peratusan kehamilan kerana bertambahnya sel-sel sperma yang aktif di dalam kantung sperma anda.

FAKTA YANG PERLU ANDA TAHU...
70% Isteri Mengatakan Yang Mereka Tidak Mencapai Klimaks Semasa Jimak Dan Sebahagian Dari Mereka Langsung Tak Pernah Merasa Orgasme Sepanjang Perkahwinan Mereka. Ianya Berpunca Dari Kurang Ilmu Tentang Seksologi, Masalah Kesihatan, Salah Persepsi Tentang Seks Serta Masalah Dari Pasangan Mereka.

MANUSIA DAN HERBA

Sejak awal ketamadunan, manusia telah menyedari akan keajaiban herba dalam bidang perubatan. Mereka menggunakan akar, daun, buah dan bahan semulajadi untuk menggalakkan pertumbuhan sel. Manusia pada zaman dahulu kala lagi telah menggunakannya untuk luka terbakar, masalah buah pinggang, sakit kepala malahan untuk menyembuhkan penyakit mati pucuk dan meningkatkan libido lelaki dan wanita.

Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) menganggarkan hampir 80% penduduk dunia telah menggunakan bahan-bahan semula jadi dan ubat-ubat herba dalam kehidupan mereka. Inilah masanya untuk anda tersenarai dalam statistik penduduk dunia yang menggunakan ramuan herba dalam meningkatkan taraf kesihatan seksual anda.

KANDUNGAN HERBA DI DALAM BAZOOKA CAPSULES

Serbuk di dalam kapsul Bazooka adalah terdiri daripada ekstrak bahan-bahan herba yang sangat-sangat berkualiti, antaranya ialah:

Tongkat Ali
Tongkat Ali
Herba ini telah digunakan oleh orang kita sejak dahulu lagi bagi tujuan menegangkan zakar dan tahan lama semasa jimak. Selain itu Tongkat Ali mampu membesarkan zakar sewaktu bersama, menambah baik fungsi buah pinggang, pankreas, jantung, menyeimbangkan tekanan darah dan hampir kesemua masalah berkaitan dengan organ dalaman serta kelelakian.

Tribulus Terrestris
Tribulus Terrestris
Tribulus Terrestris adalah sejenis herba dari Ayurveda yang mempunyai khasiat untuk menambahkan daya kelelakian. Ianya amat-amat bagus untuk sistem kardiovaskular dan urogenital. Herba ini digunakan sejak zaman berzaman untuk meningkatkan nafsu syahwat (libido) serta meningkatkan kadar testosteron dalam badan.

Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba
Ginkgo biloba dikenali bermanfaat untuk kesihatan otak
dan menghalang radikal bebas. Selain khasiat tersebut, herba ini sangat-sangat terkenal mampu untuk meningkatkan ghairah seks terutama buat mereka-mereka yang telah berusia. Ia juga berfungsi untuk melancarkan aliran darah yang tersekat dalam salur darah yang biasanya dialami oleh pesakit mati pucuk.

Saw Palmetto
Saw Palmetto
Orang asli Amerika menggunakan Saw Palmetto untuk mengubati masalah penghadaman. Ianya juga digunakan sebagai bahan diuretik dan tonik seksual yang bertujuan untuk meningkatkan daya ghairah seks. Herba ini juga mampu menghalang penyakit-penyakit serta masalah-masalah yang berkaitan dengan kelenjar prostat serta melancarkan pembuangan air kecil dan masalah kencing tak lawas.

Maca
Maca
Maca digunakan untuk meningkatkan libido, iaitu menaikkan keinginan syahwat. Ianya mampu menjadikan zakar dapat bertahan lama semasa melakukan hubungan seks. Untuk kegunaan lain, herba yang berasal dari Peru ini kaya dengan vitamin A, B, C dan Zink dan Asid Amino yang baik untuk menstabilkan hormon dalam badan lelaki dan wanita.

Oatstraw
Oatstraw
Oatstraw dikenal sebagai Benih Sakti Oats, Wild Oats dan Avena Sativa. Herba ini digunakan untuk merangsang nafsu syahwat lelaki dan wanita dengan cepat dan efektif. Ia juga mengembalikan integriti sistem saraf, fleksibiliti emosi, dan aliran seksual. Oatstraw sangat baik pada jantung dan mengawal kolesterol.

Nettle Leaf
Nettle Leaf
Herba ini sangat baik untuk mengelakkan gangguan pada saluran kencing serta melancarkannya alirannya. Selain itu ianya dapat merawat buah pinggang supaya berfungsi dengan sempurna. Untuk masalah alahan atau pun alergi, tumbuhan ini telah digunakan sejak berabad-abad lamanya di serata dunia.

Cayenne
Cayenne
Cayenne adalah sejenis herba lada yang merangsang sistem peredaran darah serta oksigen dalam badan. Ianya memanaskan badan secara semulajadi, membuatkan kita berpeluh serta membuang toksid dalam tubuh manusia. Penggunaan herba ini mampu mengekalkan daya seksologi ke tahap optimum.
Licorice Root
Licorice Root
Terdapat kajian yang menunjukkan bahawa asid Glycyrrhizic dalam Licorice Root mampu mewujudkan ketenangan dalam fikiran. Sangat-sangat bagus untuk mengawal hormon tekanan dan kemurungan. Ianya mempunyai asid amino yang mampu mengekalkan keseimbangan dalam sistem saraf.

Ginseng
Ginseng
Ginseng terkenal kerana dapat memberi rangsangan tenaga, mengawal gula dalam darah, mengurangkan paras kolesterol yang lebih rendah, mengurangkan tekanan, menggalakkan pengeluaran hormon penenang, merawat kencing manis, dan merawat disfungsi seksual di kalangan lelaki. Penggunaan secara berterusan akan meningkatkan tenaga batin serta libido.

Zinc
Zinc
Zink biasanya diserap melalui mengambilan makanan berprotien dari haiwan seperti lembu, ayam dan sebagainya. Ianya meningkatkan kualiti insulin jika insulin tidak berkesan pada gula yang kita ambil. Justeru itu, insulin yang dikeluarkan dari pankreas kita itu akan menjadi lebih berkesan. Jadi pesakit kencing manis boleh menggunakan Bazooka untuk tujuan seksologi dan juga kesihatan.

L-Arginine
L-Arginine
Ianya mempunyai fungsi yang hampir sama dengan zink dan merupakan mineral yang terdapat dalam minyak ikan dan daging merah. Ianya bagus untuk kesihatan jantung dan menstabilkan tekanan darah. Doktor menggunakannya jika pesakit mengalami pengaliran darah yang tidak sekata, migrine dan penyakit-penyakit yang disebabkan oleh darah. L-Arginine digunakan sebagai kaedah meningkatkan pengaliran darah dan mengembalikan stamina semasa melakukan hubungan seks.


Horny Goat Weed Extract
Horny Goat Weed
Horny goat weed adalah makanan tambahan yang digunakan untuk merawat disfungsi erektil (mati pucuk). Icariin yang terdapat dalam herba ini menghalang pembiakan PDE5 yang yang menyekat pengembangan arteri pada zakar. Ini membolehkan darah mengisi arteri dan tiga silinder pada zakar dan membuat zakar ereksi (zakar tegang).

MANAFAAT MENGGUNAKAN BAZOOKA CAPSULES

Dengan Bazooka Capsules anda akan mendapat beberapa manfaat serentak semasa menggunakannya.
Peningkatan saiz zakar
Tahan lebih lama sewaktu bersetubuh dengan isteri
Pengidap penyakit kencing manis, darah tinggi dan masalah jantung boleh menggunakan Bazooka kerana keberkesanan herba-herba di dalamnya.
Secara purata, zakar akan menjadi lebih besar dan keras dalam masa tujuh hari dan dalam masa 14 hari, zakar akan kelihatan lebih panjang dan berisi.
Keinginan seks (libido) semakin bertambah.
Zakar lelaki yang berumur 40 tahun ke atas akan tegang pada awal pagi.
Tubuh badan semakin sihat, bertenaga dan berstamina untuk melakukan aktiviti-aktiviti lasak.

FAKTA YANG PERLU ANDA TAHU...
Wanita Mencapai Kemuncak Seksualitinya Pada Usia 30-an. Jadi Jangan Risau Jika Isteri Anda Dingin Seks Pada Usia 20-an Dan Menjadi Lebih Bernafsu Pada Usia 30-an Dan Ke Atas. Namun Pada Usia Yang Semakin Meningkat, Paras Testosteron Lelaki Pula Semakin Menurun Dan Memerlukan Makanan Tambahan Untuk Meningkatkannya Kembali.

SOALAN YANG SERING DITANYA (FAQ)

Bagaimanakah Bazooka berfungsi?

Campuran
unik bahan-bahan proprietari semulajadi diadun di dalam Bazooka ini direka khas untuk memulihkan pengaliran darah, melepaskan testosteron dan meningkatkan sensasi seksual. Justeru itu ia mengaktifkan pengeluaran hormon semulajadi di dalan badan manusia dan membekalkan nutrien penting yang diperlukan untuk prestasi seks yang optima. Ramuan herba khas di dalam Bazooka akan meningkatkan aliran darah ke bahagian zakar dan menyebabkan zakar yang menjadi lebih besar dan ereksi yang benar-benar tegang setiap kali bersama isteri.

Adakah ia selamat?

Ya, ianya benar-benar selamat 100% dan anda tidak memerlukan preskripsi doktor sebelum mengambilnya. Bazooka bukanlah ubat farmaseutikal dan tidak mengandungi sebarang bahan kimia sintetik yang biasanya terdapat dalam ubat-ubatan preskripsi. Walau bagaimanapun jika anda mempunyai sebarang masalah kesihatan yang serius, kami syorkan anda merujuk terlebih dahulu dengan pakar kesihatan.

Apakah Penambahan Saiz yang dilaporkan?

Ada pengguna telah melaporkan peningkatan panjang zakar sebanyak 3 inci dan diketahui keputusan bagi setiap orang adalah berbeza disebabkan oleh faktor-faktor usia, biologikal dan kadar serapan dalam tubuh badan. Secara puratanya saiz zakar selepas 6 bulan adalah 20% dalam lilitan diameter dan 25% dalam ukuran kepanjangan.
 
Secara umumnya berapa sekali pun saiz zakar anda pada masa ini, ia akan semakin besar dan berkembang. Pertumbuhan yang luar biasa ini adalah hasil daripada kesan tidak balas tubuh badan terhadap herba yang diadun di dalam Bazooka Capsules dan merupakan alternatif bagi rawatan pembedahan yang berisiko tinggi.

Keputusan tipikal setelah mengambil Bazooka Capsules:

Bulan 1:
Anda akan merasa keinginan seks anda semakin tinggi dan zakar mampu menegang dengan lebih lama. Peningkatan yang paling ketara adalah ketebalan saiz zakar anda. Stamina semakin bertambah dan ketahanan semasa berhubungan seks dengan isteri juga semakin bertambah.

Bulan 2:
Pada ketika ini, anda akan dapat melihat penambahan ketebalan dan kepanjangan zakar yang jelas melalui penglihatan. Ereksi anda akan menjadi seperti besi dan zakar anda bertambah besar setiap kali menegang.

Bulan 3 dan ke atas:
Selepas dua belas minggu, zakar anda akan kelihatan panjang, tebal dan besar walaupun dalam keadaan lembik. Apabila zakar anda menegang, ianya akan menjadi lebih mantap dari bulan-bulan sebelumnya. Penggunaan yang berpanjangan akan meningkatkan lagi saiz zakar anda dan perubahan ini adalah kekal.

Apakah faedah mengambil Bazooka?

Peningkatan stamina
Meningkatkan keinginan seks
Ereksi yang lebih kuat dan lebih berkuasa
Kawalan yang lebih ke atas ejakulasi
Klimaks lebih panjang dan kepuasan seks
Isteri lebih teruja dengan saiz zakar anda

Apakah faedah lain mengambil Bazooka?

Meningkatkan daya ingatan
Menambah baik fungsi buah pinggang, pankreas, jantung serta tekanan darah
Menghalang masalah-masalah yang berkaitan dengan kelenjar prostat
Melancarkan pembuangan air kecil dan masalah kencing tak lawas
Menstabilkan hormon dalam badan
Menambah baik fungsi jantung dan mengawal kolesterol
Membersihkan toksid dalam darah dan badan (detox)
Mengawal tekanan (stress) dan kemurungan
Mengekalkan keseimbangan dalam sistem saraf
Menggalakkan pengeluaran insulin dari pankreas untuk mengawal diabetis

Adakah terdapat sebarang kesan sampingan?

Tiada kesan sampingan yang berbahaya jika anda mengikuti arahan yang disediakan. Sentiasa baca label dan sentiasa menggunakan dos seperti yang diarahkan. Jika anda mempunyai sebarang masalah jantung dan masalah kesihatan lain yang serius, sila semak dengan doktor anda terlebih dahulu.

Apakah bahan-bahan daripada Bazooka?

Bazooka adalah produk yang berasakan bahan-bahan semulajadi. Ianya diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan terbaik dunia dan ada di antaranya telah digunakan sejak zaman silam lagi. Bahan-bahannya adalah:
Tongkat Ali
Tribulus Terrestris
Ginkgo biloba
Saw palmetto
Maca
Oatstraw
Nettle daun
Cayenne
Akar Licorice
Ginseng
L-Arginine
Zink

Berapakah dos yang disyorkan ??

Dos yang disarankan adalah dua kapsul setiap hari dengan segelas air bersih. Boleh juga diambil sebiji sehari. Kesan kumulatif Bazooka meningkat dengan setiap dos, menjadikannya lebih berkesan dengan penggunaan berterusan. Namun jangan melebihi 4 kapsul sehari.

Adakah preskripsi diperlukan?

Kerana Bazooka adalah makanan tambahan semulajadi yang mengandungi hanya ramuan botani yang terbaik, tidak ada keperluan untuk mendapatkan preskripsi.

Mengapa Bazooka berbeza daripada kaedah lain?

Bazooka bukan ubat farmaseutikal dan tidak mengandungi sebarang bahan kimia sintetik yang terdapat dalam ubat-ubatan preskripsi. Ia adalah satu formula semulajadi yang direka khas untuk meningkatkan aliran darah ke zakar dan meningkatkan prestasi seksual. Bazooka memberikan alternatif yang selamat dan semula jadi daripada menggunakan kaedah ubatan sintetik, rawatan hormon, pam vacum atau pun pembedahan yang berbahaya.

FAKTA YANG PERLU ANDA TAHU...
Liang Faraj Dicipta Begitu Fleksibel Ketika Bersetubuh Sehingga Mampu Menerima Kemasukan Zakar Yang Besar Walaupun Bersaiz XXXL!!! Ketika Proses Kelahiran Juga Bukaan Lubang Faraj Menjadi Fleksibel Untuk Memudahkan Kelahiran Bayi.

TESTIMONI PELANGGAN

 

Sejak saya mula mengambil pil Bazooka, saya telah mengalami peningkatan yang besar dalam kedua-dua panjang dan ukur lilit zakar saya dan juga peningkatan besar libido saya. Stamina seks saya telah meningkat dan pancutan mani saya lebih kuat sekarang. Terima kasih pasukan Bazooka untuk produk yang hebat ini!
Shawn 29, Washington

Bazooka adalah produk yang terbaik untuk kesihatan seksual lelaki! Sebelum ini saya sentiasa malu dengan zakar kecil saya yang hanya 3.4 "panjang. Saya telah mencuba 6 bulan pil Bazooka dan saya bangga untuk memberitahu anda bahawa saya mendapat 1.6" panjang dan 20% dalam lilitan. Selain itu saya kini tahan lebih lama yang memberikan saya keyakinan yang besar! Saya akan terus mengambil Bazooka untuk meningkatkan kesihatan seksual saya. Terima kasih sekali lagi.
Jake 36, California

Saya hanya menulis untuk memberitahu anda bahawa saya suka produk anda. Saya agak ragu-ragu pada mulanya, tetapi saya memberi mencubanya juga. Selepas 5 bulan mengambil Bazooka, saiz zakar saya telah meningkat, ereksi saya adalah amat keras dan saya mempunyai keinginan seks yang lebih besar.
Jerry 46, Australia

Saya mengambil bazooka 6 bulan dan mendapat sekitar 2.6 inci. Zakar saya tidak kecil seperti sebelumnya, tetapi semua orang tahu bahawa yang lebih besar adalah lebih baik! Gadis saya kagum dengan perkara-perkara yang boleh saya lakukan untuk dia sekarang! Saya sedang mencadangkan pil Bazooka kepada setiap orang yang mahu meningkatkan saiz zakar.
Brad 28, Amerika Syarikat.

*Testimoni yang telah diterjemahkan dari bahasa Inggeris ke bahasa Melayu.

 

FAKTA YANG PERLU ANDA TAHU...
Nak Buat Isteri Anda Selalu Ceria? Kerapkan Hubungan Seks Bersama Isteri Kerana Dalam Cairan Sperma Anda Ada Sejenis Enzim Yang Mampu Menenangkan Dan Menstabilkan Mood Wanita.

Saya adalah pengguna tegar vimax sebelum ni. Bila saya diperkenalkan produk Bazooka ni oleh penjual, saya rasakan perubahan yang amat ketara. Saya tak kisah harganya mahal sedikit kerana ada jaminan ori. Bazooka ternyata sangat-sangat berkesan buat saya dalam usaha untuk membesarkan alat sulit dan melewatkan klimaks. Saya sangat-sangat berpuas hati.
 
Thayalen 25, Perak

Pill ajaib! Itu yg sy boleh gelarkannya. Sy rasakn zakar sy mkin tegap dan besar sjak 1st week. Sy dh guna mcm2 produk sblm ni...bazooka berikn sy kputusn yg diluar jngkaan.
Saipul 29, Mersing

Lepas dua minggu saya guna, isteri start tanya...kenapa makin besar bang? Saya kata perubahan hormon kot... Padahal saya guna bazooka. Saya akan terus amalkan walaupun dah mantap. Tenaga dan stamina pun bertambah. Lagipun kurang penat bila buat ot kat pejabat.

Din 43, Beseri

Dari awal saya dah yakin dengan produk ni pasal saya dah buat research sebelum ni. Kepada yang pernah guna vimax, saya syorkan guna bazooka pula. Memang totaly diffrent! Dia punya pergi memang lain macam. Tak rugi makan bazooka ni...bazooka berkali-kali ganda lebih power dari vimax!

Muhd Razi 39, Perlis

Saya ada masalah kurang tegang masa bersama isteri. Bila berhenti kejap utk ubah posisi, kerap lembik dan terpaksa minta isteri hisap utk tegangkan balik. Lepas makan bazooka, masalah ni hilang beransur2 malah keinginan nak lakukan seks makin bertambah. Dulu memang susah terangsang maklumlah dah makin berumur.
Unc Roy 56, Senawang

Mula-mula saya ragu-ragu juga untuk mengambil Bazooka kerana dah terbiasa dengan Vimax Canada. Selepas menghabiskan hampir sebotol Bazooka, saya perasan alat sulit saya terasa berat sedikit dari sebelum ini. Saya ingatkan perasaan saya saja, rupa-rupanya isteri pun perasan. Saya memang berpuas hati dan terus beli 5 botol kerana admin beri saya promosi sebotol free. Walaupun Bazooka ni agak mahal, tetapi bagi saya memang sangat-sangat berbaloi walaupun poket koyak. Memang tak rugi guna bazooka!!!

Zairin 37, Ulu Kinta

*Jika anda pengguna Bazooka Capsules kami dan ingin menyumbang testimoni, boleh sms atau whatsapp O1767273OO

 

PERHATIAN
Keputusan antara individu dengan individu lain mungkin berbeza. Kenyataan-kenyataan di atas adalah perkongsian pengalaman dari pengguna sebenar.


FAKTA YANG PERLU ANDA TAHU...
Seks Adalah 'Ubat Penenang' Yang Paling Mujarab Bagi Lelaki dan Wanita Di Mana Ianya 10 Kali Ganda Lebih 'Berkuasa' Dari Ubat-Ubatan Buatan Manusia. Untuk Seks Yang Berkualiti, Anda Perlukan Ketegangan Yang Cukup Dan Ketahanan Yang Lebih Lama.

AWAS, JANGAN TERTIPU DENGAN LAMBAKAN BAZOOKA PALSU DI PASARAN!!!
Pihak pengilang hanya keluarkan Bazooka 60 biji kapsul sahaja
Warna penutup Bazooka asli hanyalah berwarna putih
Warna kapsul Bazooka asli adalah merah putih
Warna serbuk Bazooka asli adalah perang keemasan
Berhati-hati dengan penawaran harga yang murah di pasaran
Bak kata pepetah "alah membeli, menang memakai"...PASTIKAN ORI BARU BELI!!!
Kami memberikan jaminan pemulangan wang dalam masa 7 hari anda menerima produk jika terbukti Bazooka Capsules kami adalah tiruan


TEMPAH SEKARANGP.S:
Kes-kes isteri curang sering berlaku disebabkan suami lemah syahwat.

P.S.S: Kes-kes penceraian juga sering berlaku dengan sebab yang sama, isteri tidak mendapat kepuasan seperti yang diharapkan dari dari hubungan batin.

P.S.S.S: Inilah peluang anda untuk mencegahnya daripada berlaku dalam perkahwinan anda. Usaha, ikhtiar, ilmu, doa dan tawakal adalah jalan yang terbaik!